سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان

گروسی جانشین آمانو شد

گروسی جانشین آمانو شد شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، رافائل گروسی، دیپلمات آرژانتینی را به عنوان مدیر کل جدید این سازمان بین المللی انتخاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، رافائل گروسی، دیپلمات آرژانتینی، را به عنوان مدیر کل آژانس انتخاب کرد. 

 

گروسی جانشین یوکیو آمانو شد که در ماه جولای 2019 به علت بیماری درگذشت. 

 

روز دوشنبه خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که رافائل گروسی با ۲۰ رأی از سایر رقیبان جلو افتاده است. 

 

«کرنل فروتا» که سرپرستی آژانس تا به حال به عهده او بوده ۱۷ رأی به دست آورده است. خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال نوشته گروسی برای برنده شدن در رأی‌گیری مجددی که روز سه شنبه(امروز) برگزار می‌شود به سه رأی‌ دیگر نیازمند است. 

 

«فروتا» طرفدار تداوم رویکرد محتاط و تأملی «یوکیا آمانو»، مدیر کل سابق آژانس بود.  درحالیکه رافائل گروسی، خواستار ایجاد تغییراتی در رویکرد سازمان در قبال ایران است. او قبلا گفته که خواستار اتخاذ رویکردی «قاطع اما منصفانه» در قبال ایران است.

 

خبرگزاری اسپوتنیک میگوید که گروسی تا اول ژانویه 2020 کار خود را آغاز خواهد کرد اما هنوز زمان دقیقی برای آن اعلام نشده است.

 

رافائل گروسی در ماه سپتامبر به مسکو سفر کرده بود و خبرگزاری اسپوتنیک می‌گوید که نشانه‌هایی مبنی بر حمایت از وی برای این سمت دریافت کرده بود و درباره تصدی مدیر کلی آژانس ابراز خوشبینی کرده بود.

 

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در آژانس نیز در حساب توئیتری اعلام کرد که رافائل گروسی به عنوان مدیر کل جدید آژانس انتخاب شده است. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار